Dessers heeft niet lang nodig voor eerste goal van nieuwe seizoen

Reacties

Cyriel Dessers heeft zondagmiddag nog geen half uur nodig gehad om zijn eerste goal van het nieuwe seizoen te maken. De voormalig aanvaller van Feyenoord tekende in het competitieduel met Club Brugge voor de gelijkmaker namens RC Genk.

Dessers heeft niet lang nodig voor eerste goal van nieuwe seizoen
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 2
Genk
Genk

De toekomst van Dessers is onzeker, nadat hij deze zomer terugkeerde van Feyenoord na een succesvol seizoen op huurbasis in Rotterdam. Of zijn toekomst nu wel of niet in Genk ligt, scoren is de 27-jarige spits niet verleerd. Na 29 minuten ontsnapte hij aan zijn directe bewaker en tikte van dichtbij een voorzet van Daniel Muñoz binnen. Vervolgens vierde hij zijn doelpunt bij de cornervlag.

Voor Dessers betekende de treffer zijn negende in dienst van Genk. In het seizoen 2020/21 scoorde de voormalig aanvaller van NAC Breda, Heracles Almelo en FC Utrecht zeven keer voor De Buffalo's. Begin vorig seizoen kwam er daar nog eentje bij, voordat hij op Deadline Day neerstreek bij Feyenoord. Namens de Rotterdammers scoorde de Nigeriaanse international twintig keer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer C. Dessers
Meer over C. Dessers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.