Dessers dolblij met transfer: 'Lange en stressvolle dagen achter de rug'

Reacties

Cyriel Dessers is sinds donderdag speler van Rangers FC. De 28-jarige aanvaller komt over van het gedegradeerde Cremonese uit Italië en tekent in Schotland voor vier seizoenen. Dessers wordt bij Rangers ploeggenoot van onder anderen Sam Lammers.

Dessers dolblij met transfer: 'Lange en stressvolle dagen achter de rug'
© Pro Shots

Dessers stapte een jaar geleden over van RC Genk naar Cremonese, nadat Feyenoord hem een jaar had gehuurd van de Belgische club. Heel succesvol was de stap naar de Serie A niet voor Dessers. Ondanks tien doelpunten in 32 officiële wedstrijden degradeerde Cremonese naar de Serie B, waarna Rangers de kans schoon zag om de spits over te nemen.

'Het is een enorme opluchting dat ik hier eindelijk ben', zei Dessers op de clubwebsite. 'Ik heb lange en stressvolle dagen achter de rug, daarom voelt het heel goed om hier te zijn. De geschiedenis van de club, de fans en het stadion zijn enorm. Ik heb goede gesprekken gehad met de trainer over wat hij op en buiten het veld wil en die ideeën passen bij me.'

Die trainer, Michael Beale, is dolblij met de komst van Dessers. 'Hij heeft veel ervaring in Nederland, België en Italië en in Europese competities. We zochten naar een type als hij, iemand met kwaliteiten met en zonder bal. Ik heb het met hem gehad over onze speelstijl en de andere aanvallers die er zijn. Cyriel heeft er veel aan gedaan om deze transfer een realiteit te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer C. Dessers
Meer over C. Dessers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.