Lammers rondt transfer af: contract tot zomer 2027

Reacties

Sam Lammers is speler van Rangers FC. De Nederlander (26) heeft in Schotland getekend voor vier seizoenen.

Lammers rondt transfer af: contract tot zomer 2027

Dat Lammers geen toekomst meer had bij Atalanta Bergamo, was al langer duidelijk. De club stelde zich daarom ook soepel op in de gesprekken met Rangers. Naar verluidt betalen de Schotten een transfersom van 3,5 miljoen euro. Rangers is alweer de vijfde club van Lammers na zijn vertrek bij PSV. Hij werd verhuurd aan Empoli, Sampdoria en Eintracht Frankfurt, maar kwam ook daar niet uit de verf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kijk er erg naar uit om me bij Rangers aan te sluiten', zegt Lammers. 'Mijn eerste indrukken waren goed, dus ik heb veel zin in het seizoen. Ik kwam in contact met de manager, die me op zocht in Italië. We hadden een goed gesprek en hij gaf me een presentatie over de club en over hoe ik in het team paste. Vanaf dat moment was ik enthousiast over dit project en mijn komst naar Rangers.'

Lammers is de twaalfde Nederlander in dienst van Rangers. Pieter Huistra, Theo Snelders, Peter van Vossen, Giovanni van Bronckhorst, Arthur Numan, Bert Konterman, Michael Mols, Ronald de Boer, Frank de Boer, Fernando Ricksen en Ronald Waterreus gingen hem al voor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.