Derde griepgeval bij Frankrijk, Messi slaat training over bij Argentinië

Reacties

Richting de WK-finale tegen Argentinië is de griepgolf bij Frankrijk nog altijd niet uitgedoofd. Behalve Adrien Rabiot en Dayot Upamecano is ook Kingsley Coman geveld door het virus.

Derde griepgeval bij Frankrijk, Messi slaat training over bij Argentinië
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Basisspelers Rabiot en Upamecano moesten de halve finale tegen Marokko woensdag nog aan zich voorbij laten gaan, omdat ze vanwege griepverschijnselen niet fit genoeg waren om te spelen. Rabiot en Upamecano zijn inmiddels aan de beterende hand, de verdediger heeft donderdag zelfs al weer meegetraind. Rabiot zal dat vanavond ook doen.

Coman ontbrak vanmiddag echter. De vleugelspits van Bayern München verscheen volgens Franse media niet bij de lunch en doet donderdagavond alleen mee aan de lichte uitloopsessie. De 26-jarige aanvaller, die zijn toch al uitpuilende palmares verder kan uitbreiden met de wereldtitel, was dit WK hoofdzakelijk invaller. De vooruitzichten richting de finale zouden wel goed zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Aan Argentijnse kant sloeg Lionel Messi deze donderdag de training over. De 35-jarige ster hield hamstringklachten over aan de halve finale tegen Kroatië en trainde uit voorzorg binnen. Vooralsnog zijn er geen signalen dat de finale in gevaar is voor Messi. Positief was dat Ángel Di María weer volledig meetrainde. De 34-jarige vleugelspits kon tegen Oranje en Kroatië alleen invallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.