De Roon neemt Rotterdamse wraak en deelt sneer uit aan AS Roma

Reacties

Marten de Roon houdt wel van een dolletje. En dus kon de Oranje-international het ook niet laten een kleine steek onder water uit te delen aan José Mourinho. Hij deed dat als reactie op de confrontatie die de Portugees donderdagavond met Feyenoord had gehad.

De Roon neemt Rotterdamse wraak en deelt sneer uit aan AS Roma
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
3 - 1
AS Roma
AS Roma

De middenvelder van het Nederlands elftal groeide op in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Daar brak De Roon ook door, voor hij via SC Heerenveen in de Serie A terecht wist te komen. Maandagavond versloeg hij met Atalanta Bergamo op eigen veld AS Roma.

Nadat Feyenoord verloor in Stadio Olimpico, liet Mourinho zich nog uitbundig gaan. De Portugees schreeuwde naar Arne Slot, haalde zijn gram bij het journaille en was goed voor enkele spraakmakende quotes. Toch ging hij in Bergamo onderuit, mede dankzij een treffer van Teun Koopmeiners.

Atalanta rekende vakkundig af met Roma en De Roon kon het niet laten te reageren. Via sociale media hintte de middenvelder naar zijn jeugd in de omgeving van Rotterdam en gooide hij zout in de Romeinse wonden. Atalanta haakte door de zege ook nog eens aan in de strijd om een Champions League-ticket, dat juist voor Roma en Mourinho op de tocht staat. Al had de Portugees daar vanzelfsprekend een aantal excuses voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.