Mourinho trakteert NOS-verslaggever op sleutelhanger: 'Beautiful gift, hè?'

Reacties

AS Roma-trainer José Mourinho heeft na de 4-1 zege op Feyenoord weer een act opgevoerd op zijn persconferentie. De Portugees trakteerde NOS-verslaggever Joep Schreuder op een sleutelhanger met de Conference League-trofee.

Mourinho trakteert NOS-verslaggever op sleutelhanger: 'Beautiful gift, hè?'
© VI PRO
AS Roma
AS Roma
nv
4 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Na de 1-0 overwinning van Feyenoord in het heenduel reageerde Mourinho op kenmerkende wijze op de vragen van Schreuder: fel, maar met een knipoog. 'Jullie waren de afgelopen tien maanden aan het huilen', verwees hij naar de Conference League-finale in Tirana, waarin Roma wist te winnen van Feyenoord.

© VI PRO

Mourinho beweerde toen al dat het tweeluik met Feyenoord allesbehalve gespeeld was en kreeg donderdagavond gelijk. Na het voetbalgevecht in Stadio Olimpico zocht hij Schreuder nog eens op in de persruimte om hem een persoonlijk cadeau te geven.

'Ik heb één advies voor Feyenoord, dat komt van mijn grijze haren: als je een wedstrijd verliest, ga dan niet huilen, maar denk aan de volgende wedstrijd', aldus de Portugees, die de Rotterdammers ook nadrukkelijk complimenteerde. Tot slot complimenteerde hij ook zijn eigen geschenk aan Schreuder. 'Beautiful gift, hè? Beautiful gift!'

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.