Mourinho sneert: 'Jullie waren tien maanden aan het huilen'

Reacties

AS Roma-trainer José Mourinho ligt niet wakker van de nederlaag tegen Feyenoord. De Portugees benadrukt op zijn persconferentie dat het Europa League-tweeluik pas halverwege is. En hij deelt een sneertje uit.

Mourinho sneert: 'Jullie waren tien maanden aan het huilen'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Dankzij een doelpunt van Mats Wieffer was Feyenoord donderdag met 1-0 te sterk voor Roma. Mourinho zag zijn ploeg genoeg mogelijkheden creëren, maar de trekker niet overhalen. 'Wat er volgende week nodig is? Doelpunten maken. De bal in het net leggen. Zo simpel is het', reageert Mourinho op zijn persconferentie in De Kuip.

'Natuurlijk hebben we kansen gehad. Maar voetbal gáát niet om kansen. Het gaat om doelpunten maken', benadrukt de ervaren Portugees. 'We waren inderdaad niet efficiënt genoeg, wat dat betreft zijn we het met elkaar eens', antwoordde hij op een vraag van de NOS.

'Vandaag zijn we het wél met elkaar eens. Maar de laatste tien maanden waren jullie aan het huilen, haha. Maar je hoeft niet te huilen. Want je kunt de wedstrijd die je verloren hebt niet winnen. Als je verloren hebt, kun je niet meer winnen', verwijst Mourinho naar de Conference League-finale van mei vorig jaar, waarin Roma in Tirana met 1-0 te sterk was voor Feyenoord.

Donderdag namen de Rotterdammers in ieder geval een klein beetje revanche. 'Het enige probleem vandaag: de wedstrijd is nog niet afgelopen. We zijn pas halverwege', zegt Mourinho. 'En ik beloof jullie: als ik verlies, zal ik gewoon slapen. Ik zal niet tien maanden lang nachtmerries blijven hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.