Feyenoord op Rapport: Kökçü deelt de lakens uit tegen Roma

Reacties

Orkun Kökçü is aangewezen als uitblinker bij het eerste duel van Feyenoord met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. De captain nam de Rotterdammers bij de hand en heerste op het middenveld. Hij heeft het hoogste cijfer gekregen van onze verslaggever Martijn Krabbendam.

Feyenoord op Rapport: Kökçü deelt de lakens uit tegen Roma
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

De 22-jarige middenvelder toonde in de duels met onder anderen een routinier als Nemanja Matic grote stappen te hebben gezet in zijn ontwikkeling. Kökçü toonde lef aan de bal en gaf Feyenoord lucht als het nodig was door onder de druk uit te spelen. Dat hij de regie in handen had bij Feyenoord, komt ook tot uiting in het aantal balcontacten. De Turks international was de enige op het veld die vaker dan honderd keer aan de bal kwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de schaduw van Kökçü onderstreepten Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer hun progressie. Zij hebben allebei een 7,5 gekregen. Justin Bijlow hield de nul bij zijn rentree en heeft een 7 gekregen.

Speler Cijfer
Justin Bijlow 7
Lutsharel Geertruida 7,5
Gernot Trauner 6,5
David Hancko 7
Quilindschy Hartman 6,5
Mats Wieffer 7,5
Sebastian Szymanski 6,5
Orkun Kökçü 8,5
Alireza Jahanbakhsh 5,5
(71. Danilo)
Santiago Giménez 5,5
(82. Marcos López)
Oussama Idrissi 6
(64. Igor Paixão)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.