De Ligt blijft thuis voor trip Juventus naar Bosz

Reacties

Juventus-trainer Maurizio Sarri neemt Matthijs de Ligt niet op in zijn wedstrijdselectie voor de Champions League-ontmoeting met Bayer Leverkusen. De Italianen zijn al zeker van kwalificatie voor de knock-outfase en dus krijgt De Ligt woensdagavond rust.

De Ligt blijft thuis voor trip Juventus naar Bosz
© Pro Shots

De Ligt stond in vier van de vijf groepsduels dit seizoen in de basis bij Juventus. Alleen de uitwedstrijd tegen Lokomotiv Moskou ging door een blessure aan de Nederlander voorbij.

Wie hem woensdag vervangt in Leverkusen, is nog niet bekend. Sarri laat meer spelers thuis: Aaron Ramsey, Douglas Costa, Giorgio Chiellini, Sami Khedira en Rodrigo Bentancur zijn allen in Turijn gebleven met blessures.

Juventus kan de koppositie in Groep D al niet meer kwijtraken. Voor Bayer Leverkusen is de wedstrijd de laatste kans om ook na de winterstop nog actief te zijn in het Champions League-toernooi. Daarvoor moet het team van trainer Peter Bosz zelf winnen, maar moet concurrent Atlético Madrid op eigen veld ook nog gelijkspelen of verliezen tegen Lokomotiv.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep D UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
6
5
1
0
12-4
+8
16
2
Atlético Madrid
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Bayer Leverkusen
6
2
0
4
5-9
-4
6
4
Lokomotiv Moskou
6
1
0
5
4-11
-7
3
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.