De Jong: het perfecte eindstation van de dominante PSV-trein

Reacties

ADVERTORIAL – PSV begint dinsdagavond aan het belangrijkste tweeluik van het seizoen. De Eindhovenaren krijgen dé kans om zich op Ibrox te revancheren tegen Rangers FC om uiteindelijk de groepsfase van de Champions League te halen. Speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor uitblinker Luuk de Jong.

De Jong: het perfecte eindstation van de dominante PSV-trein
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Eén zomer geleden arriveerde Luuk de Jong voor zijn tweede termijn bij PSV. De spits maakte in zijn eerste wedstrijden van het voorbije seizoen een veelbelovende indruk door onder andere voor het verlossende doelpunt te zorgen tegen AS Monaco, waardoor de Eindhovenaren alleen nog Rangers uit moesten schakelen om zich te plaatsen voor de Champions League. Zoals bekend ging dat niet zoals gepland en raakte De Jong zelfs geblesseerd tijdens de verloren return in het Philips Stadion.

Dit alles speelde zich af onder het bewind van de toen nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij en sec bekeken lijken de voorwaarden nu hetzelfde aangezien Peter Bosz ook als nieuwe coach voor de groep staat. Toch is er een groot verschil: het sentiment rondom PSV lijkt anders en de Eindhovenaren ogen frisser dan destijds. Bosz lijkt de rust te brengen waar ze in Brabant op hoopte.

Specials voor Rangers FC - PSV

- PSV wint en drie goals of meer in de wedstrijd: 4.25
- Johan Bakayoko scoort: 4.75

Dat geldt ook voor De Jong. De aanvaller draagt de aanvoerdersband en is de absolute leider van dit PSV. Daarnaast behaalt hij ook nog eens rendement op het veld. In de voorgaande Champions League-voorronde kwam De Jong in de twee wedstrijden tegen Sturm Graz drie keer tot scoren en daarmee is hij het perfecte eindstation van de dominante PSV-trein. Concurrent Ricardo Pepi, die voor miljoenen naar Eindhoven werd gehaald, moet naar verwachting dus nog wel even wachten op zijn kansen.

Unibet speelt in op de in vorm stekende De Jong. De bookmaker heeft een speciale actie in het leven geroepen. De Jong is de Uitblinker en voor één goal van hem tegen Rangers staat een odd van 4.00.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelenhttp://www.vi.nl/verantwoordspelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.