De eentonige koelkast van Van Dijk: 'Wijnaldum gaf me een bijnaam'

Reacties
De eentonige koelkast van Van Dijk: 'Wijnaldum gaf me een bijnaam'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De spelers van Liverpool hebben een boekje opengedaan over hun eetgewoonten. In een nieuw boek, geschreven door het hoofd van de voedingsafdeling van Liverpool, vertelt Virgil van Dijk dat hij zelden iets anders drinkt dan water. Georginio Wijnaldum noemde hem gekscherend 'Aquaman', vertelt Van Dijk.

'Ik drink alleen water', zegt de aanvoerder van Oranje in het boek A Taste Of The Liverpool Way van de voedingsdeskundige Mona Nemmer. 'Gini noemde me Aquaman, omdat ik alleen maar water drink. Dat is het enige wat ik in huis heb. Zo nu en dan drink ik een glaasje wijn met mijn vrouw, maar ik houd niet echt van frisdranken en zie ook niet graag dat mijn kinderen die drinken. Het blijft meestal dus bij water.'

Naby Keïta vertelt dat hij altijd pasta bolognese eet na een training. 'Als ik na een training naar huis rijd, vraagt mijn broer altijd wat we gaan eten. Het antwoord is altijd pasta bolognese.' Joël Matip kan genieten van een pizza margherita, terwijl Jürgen Klopp houdt van Käsespätzle, een traditionele pasta uit Oostenrijk en Duitsland met veel kaas. In Engeland maakt zijn vrouw geregeld chili con carne.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.