Courtois zelfs op eigen bruiloft geconfronteerd met 'captain-rel'

Reacties

Thibaut Courtois is afgelopen weekend getrouwd met het Israëlische model Mishel Gerzig. Zelfs tijdens zijn eigen huwelijksfeest bleef de rel rondom de aanvoerdersband bij de Belgische ploeg hem achtervolgen, met dank aan zijn plagende zus.

Courtois zelfs op eigen bruiloft geconfronteerd met 'captain-rel'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Courtois weigerde in de afgelopen interlandperiode om in actie te komen tegen Estland, vanwege de onvrede dat bij de afwezigheid van Kevin De Bruyne niet hij, maar Romelu Lukaku de aanvoerder was tegen Oostenrijk. 'Het was oké voor iedereen, maar na de wedstrijd wilde hij me ineens spreken en zei hij dat hij naar huis ging omdat hij zich teleurgesteld en beledigd voelde', zei bondscoach Domenico Tedesco. 'Ik ben geschrokken.'

Courtois was dan weer boos over de openhartigheid van Tedesco en repte nog wat over een knieblessure. Al met al: een hele soap. Zijn zus Valérie heeft er de grootste lol om en droeg tijdens het huwelijksfeest van haar broer een aanvoerdersband om haar arm.

Van klachten aan de knie was bij Courtois overigens weinig te merken: de keeper en zijn gasten dansten tot in de vroege uurtjes. Rond zes uur in de ochtend was het feest nog altijd in volle gang, zo bewijzen beelden op social media.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.