'Controverse rond Güler, Fenerbahçe wist van knieproblemen'

Reacties

De entree van Arda Güler bij Real Madrid is er nog niet één om over naar huis te schrijven. Het Turkse toptalent, dat onlangs overkwam van Fenerbahçe, liep tijdens het trainingskamp van De Koninklijke in de Verenigde Staten een meniscusblessure op en werd teruggestuurd naar Spanje.

'Controverse rond Güler, Fenerbahçe wist van knieproblemen'
© Pro Shots

De schade lijkt mee te vallen, gezien de woorden van Carlo Ancelotti tegenover AS ​​​​​​​over de jongeling, die niet onder het mes gaat: ' Het is geen ernstig probleem. We twijfelden tussen een preventieve behandeling of een operatie. In het ergste geval is het een maand.'

Ondertussen duiken er wel omstreden berichten op vanuit Turkije. Milliyet claimt namelijk dat zowel Güler als Fenerbahçe op de hoogte was van problemen rond zijn kniegewricht voordat hij vorige maand de overstap, die tot 35 miljoen euro kan bedragen, naar Madrid maakte.

Het Turkse medium beweert dat trainer Jorge Jesus in maart op het hart werd gedrukt dat de enige manier om de blessure voorgoed te verhelpen een operatie was. Met het oog op de seizoensontkoping koos Fenerbahçe ervoor een operatie uit de weg te gaan. 'Ik kan op zestig procent van mijn kunnen spelen, soms doet het pijn' vertelde hij naar verluidt aan de Turkse medische staf voorafgaand aan hun wedstrijden in maart.

Dit wil overigens niet zeggen dat Guler of Fenerbahce per se oneerlijk waren - Real Madrid voerde hun eigen medische onderzoeken uit en alle partijen concludeerden dat hij op dat moment volledig hersteld was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.