Real Madrid wint strijd om Turks toptalent Güler

Reacties

Arda Güler kiest voor een toekomst bij Real Madrid. Het achttienjarige toptalent van Fenerbahçe stond in de belangstelling van de complete Europese top, maar geeft De Koninklijke de voorkeur. Güler tekent een contract voor zes jaar in de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid wint strijd om Turks toptalent Güler
© Pro Shots

Güler had de clubs voor het uitkiezen na zijn in het oog springende doorbraak bij Fenerbahçe. De jonge Turk viel op met zijn dribbels en slimme passes. Niet voor niets is hij al vaak vergeleken met Mesut Özil. Real betaalt naar verluidt ongeveer twintig miljoen euro voor Güler, die bij Fenerbahçe een ontsnappingsclausule van 17,5 miljoen in zijn contract had staan.

Het aantrekken van Güler past in het transferbeleid van Real Madrid om topspelers (in wording) al snel naar Estadio Santiago Bernabéu te halen. Güler wordt na Vinícius Júnior (22), Rodrygo (22), Eduardo Camavinga (20), Aurélien Tchouameni (23) en Jude Bellingham (20) de volgende jongeling die met hoge verwachtingen wordt binnengehaald.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onder meer Barcelona, Sevilla, AC Milan en Arsenal hadden ook interesse in Güler, maar het talent kiest dus voor de toekomstplannen van Real Madrid. Güler wordt vrijdagmiddag gepresenteerd bij Real Madrid.

Güler potentiële wereldtopper: 'Doet denken aan Özil en David Silva'
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.