Tegenvaller voor Real Madrid: Turkse aanwinst uit de roulatie

Reacties

Real Madrid kan de komende tijd niet over Arda Güler beschikken. Het Turkse toptalent heeft tijdens het trainingskamp van De Koninklijke in de Verenigde Staten een meniscusblessure in zijn rechterknie opgelopen en is inmiddels teruggekeerd naar Spanje.

Tegenvaller voor Real Madrid: Turkse aanwinst uit de roulatie
© Pro Shots

Güler maakte afgelopen maand de overstap van Fenerbahçe naar Real Madrid en heeft een contract voor zes seizoenen getekend in de hoofdstad. Tot een debuut van de Turk in Spaanse dienst kwam het nog niet in de VS, omdat hij al fysiek ongemak kende tijdens de trainingen van de Madrilenen op Amerikaanse bodem. Trainer Carlo Ancelotti was van plan Güler speelminuten te geven in het oefenduel met Juventus van komende donderdag.

Volgens Spaanse media is er nog niks duidelijk over de hersteltijd van Güler en ook Real Madrid heeft nog geen uitspraken gedaan over de absentie van de aankoop. Volgens AS is een operatie aan de meniscus voorlopig nog niet aan de orde voor de Turk, die inmiddels vier keer in actie kwam voor het nationale team.

Güler lijkt de seizoensouverture van De Koninklijke, op 12 augustus tegen Athletic Bilbao, sowieso te moeten missen. Voor een dergelijke blessure staat normaliter vier tot zes weken. Zonder Güler won Real Madrid in de VS van AC Milan (3-2) en Manchester United (2-0). Afgelopen nacht werd met 3-0 verloren van Barcelona.

Spelersprofiel

A. Güler


Geboortedatum:
25 februari 2005
Leeftijd:
18
Geboorteplaats:
Ankara
Nationaliteit
Turkije
Lengte:
1,76 m
Huidige club:
Real Madrid
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.