Güler vergist zich tijdens presentatie bij Real en betreedt te vroeg het podium

Reacties

Real Madrid heeft aanwinst Arda Güler vrijdag voorgesteld aan de pers. Het Turkse toptalent lijkt nog te moeten wennen aan alle aandacht en betrad te vroeg het podium. Dat leidde tot hilarische taferelen.  

Güler vergist zich tijdens presentatie bij Real en betreedt te vroeg het podium
© Pro Shots

Güler sloeg een aanbieding van Barcelona af en wilde alleen naar Real Madrid. Die wens is in vervulling gegaan, want de achttienjarige middenvelder zette zijn handtekening onder een zesjarig contract in de Spaanse hoofdstad. Dat betekent dat Fenerbahçe, dat naar verluidt twintig miljoen euro ontvangt, niet lang heeft kunnen genieten van Güler.

Voorzitter Florentino Pérez luidde de ontvangst van Güler in. Toen de nieuweling zijn naam hoorde, dacht hij dat het zijn tijd was om het podium te betreden. Dat deed hij, maar Pérez was nog niet klaar met zijn speech. De bestuurder maakte vervolgens zijn toespraak af met Güler naast zich bij de spreektafel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Geen verhuurperiode
Eenmaal aan het woord blikte Güler alvast vooruit. In Spaanse media werd gesproken over een snelle uitleenbeurt, maar daar wil het talent niets van weten. 'Ik wil een Real Madrid-legende worden. Een verhuurperiode? Daar denk ik niet aan. Als Real me de kans geeft om te spelen, dan ga ik ervoor. Ik heb getekend bij Real en wil hier spelen. Een verhuurperiode sluit ik uit. Zeker weten.'

Güler gaat bij Real spelen met rugnummer 24.

Güler potentiële wereldtopper: 'Doet denken aan Özil en David Silva'
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.