City lang niet uitgewinkeld: 'Er komen nog meer spelers'

Reacties

Manchester City versterkte zich voor het nieuwe seizoen al met Erling Haaland en Julián Álvarez, maar daar blijft het niet bij. De kampioen van Engeland is nog meer van plan op de transfermarkt, vertelt voorzitter Khaldoon Al Mubarak.

City lang niet uitgewinkeld: 'Er komen nog meer spelers'

Officieel is Haaland de enige aankoop die City tot nu toe deed voor volgend seizoen. Álvarez komt over van River Plate, maar werd in januari al voor zeventien miljoen euro gekocht en vervolgens weer verhuurd. Voor Haaland legde City 75 miljoen neer om hem over te nemen van Borussia Dortmund.

Met de komst van de twee aanvallers is de leegte die Sergio Agüero een jaar geleden achterliet in de punt van de aanval opgevuld. Al Mubarak vertelde echter dat er meer aankomt. 'Ik kan bevestigen dat we deze zomer nog meer spelers gaan aantrekken', zei hij tijdens een interview op het clubkanaal van City.

De voorzitter ging niet in op namen. 'We willen het team versterken op de posities waar versterking nodig is. Iedere zomer gaan er spelers weg en we kijken continu naar manieren om het team te verfrissen. We willen verbeteren en versterken. Met Álvarez en Haaland hebben we al twee mooie aanvullingen aan de selectie. Ik verwacht dat daar nog een paar bij komen.'

Gezien het vertrek van Fernandinho lijkt City in ieder geval het middenveld te willen versterken. Waar de club bij Álvarez en Haaland al vroeg toesloeg, kan het bij andere spelers langer duren. 'We doen het zo snel als mogelijk, maar je weet hoe de markt is. We hebben er nooit de volledige controle over. Als het aan mij lag, was de selectie op 1 juli al rond.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.