Buffel: 'Ik begin seizoen sowieso bij Rangers'

AZ zou hem gaan terughalen naar de Eredivisie. Thomas Buffel ontzenuwt alle speculaties, al sluit de aanvaller van Glasgow Rangers een transfer op voorhand niet uit.

Buffel: 'Ik begin seizoen sowieso bij Rangers'

In de Schotse pers werd gesproken over een overgang van de Belgische international naar AZ. Danny Koevermans zou daarbij de overstap in omgekeerde richting maken. Maar beide aanvallers weten van niets.

'Ik begin het volgende seizoen sowieso bij Glasgow Rangers', vertelde Buffel in Het Nieuwsblad. 'Ik ben niet op zoek, de Rangers ook niet. Ik heb nog een contract voor de volgende twee seizoenen en ik ben nog steeds tevreden.

Op voorhand wijst Buffel een transfer niet helemaal af. 'Als een club zich meldt, wil ik best wel luisteren wat ze te bieden hebben, maar van AZ heb ik nog niks gehoord.'

Buffel werkt aan zijn herstel van een knieblessure. 'Van de hinder die ik voor mijn operatie ondervond, heb ik nu geen last meer. Maar ik ga de boel nu niet forceren. Ik bouw voldoende rust in, alles staat in het teken van volgend seizoen.'

Bekijk hier al onze video's