Boukhari blijft voorlopig nog amateur bij RKC Waalwijk

Nourdin Boukhari blijft voorlopig als amateur voetballen bij RKC Waalwijk. De middenvelder kreeg tijdens de winterstop een aanbieding van de Brabantse club om een profcontract voor anderhalf seizoen te tekenen in het Mandemakersstadion. De partijen kwamen echter niet tot overeenstemming.

Boukhari blijft voorlopig nog amateur bij RKC Waalwijk

Dat betekent dat basisspeler Boukhari in theorie elk moment op kan stappen. 'Maar ik verwacht niet dat dit gebeurt', zegt hoofdscout Janus van Gelder. 'Nourdin heeft het naar zijn zin bij ons.'

In april gaat RKC Waalwijk opnieuw met de 32-jarige Rotterdammer in gesprek om over een contract te praten. Tot die tijd zullen de Waalwijkers alles in het werk moeten stellen om weg te blijven van de onderste plaatsten op de ranglijst.

Na een uitstekende seizoensstart is de ploeg van Erwin Koeman na de winterstop ver teruggevallen. Van Gelder: 'Ik roep al het hele seizoen dat het, gezien ons budget, een topprestatie zou zijn als we geen achttiende worden. En dat blijft zo. Het doel van RKC Waalwijk is handhaving.' (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen