Bonucci junior juicht voor Torino, Fabinho grapt over Ronaldo

Reacties
Bonucci junior juicht voor Torino, Fabinho grapt over Ronaldo
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Ergens heeft Leonardo Bonucci iets fout gedaan in de opvoeding van zijn zoontje. Het mannetje is namelijk niet voor papa's club Juventus, maar voor stadgenoot Torino. Bonucci senior maakt er het beste van en 'bestudeerde de tegenstander van Juve', terwijl zijn zoon er zaterdagavond tegen Sampdoria (1-1) voor juichte.

• AS Monaco-verdediger Fabinho verliet na het met 3-1 gewonnen duel met Toulouse zaterdag het veld met een flinke wond op zijn been. De Braziliaan zag er na afloop een opvallend figuurtje in.

• Ter ere van het 25-jarig jubileum van het betaalde voetbal in Oss heeft FC Oss een speciaal retroshirt laten maken. Rood-wit gestreept, compleet met kraagje en jubileumlogo. De trouwe fans moeten nog wel tot 5 mei wachten tot ze het shirt kunnen kopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Arsenal heeft inderdaad het beste in mij omhoog gehaald.'
Rafael van der Vaart kijkt op de website van Tottenham Hotspur vooruit naar de beladen derby tegen Arsenal. In zijn tijd op White Hart Lane verloor hij geen van de drie confrontaties met de aartsrivaal, waarin hij als basiskracht fungeerde. Bovendien scoorde hij daarin vier keer. De middenvelder, die dit seizoen is neergestreken bij FC Midtyjlland, weet hoe een derby wordt beleefd. 'Je speelt voor de fans. Je wilt ze de mogelijkheid geven de komende maanden hun Arsenal-collega's te kunnen pesten.'

• Over Arsenal gesproken, er is een flinke groep aanhangers die manager Arsène Wenger liever vandaag dan morgen ziet vertrekken. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Om hun eisen kracht bij te zetten hebben ze zaterdag hun duidelijke slogan geprojecteerd op Emirates Stadium en Highbury.

Kees Kwakman is geen voorstander van kunstgras gezien zijn ironische tweet na het duel met MVV Maastricht. Overigens speelt hij voor FC Volendam, dat ook niet beschikt over een frisse groene natuurlijke mat…

'Maar wij zijn spelers, wij zijn dom en wij moeten overkomen als de poenpakkers.'
Vincent Kompany heeft zo'n idee dat de Belgische internationals in de slepende onderhandelingen over de premies en portretrechten door de bond worden weggezet als geldwolven. 'Als wij te veel verdienen, wat altijd wordt gedacht, dan kan ik nu zeggen dat wij al heel lang hebben aangegeven dat we bereid waren in te leveren. Maar niemand heeft geluisterd. Het is gemakkelijker om te schieten dan gewoon de vraag te stellen. Het antwoord was direct ja geweest', zegt Kompany in het tv-programma Hoogvliegers.

• Vrijdag was het ook feest in Basel, waar de plaatselijke trots zich wederom tot Zwitsers kampioen kroonde. Marc Janko, de voormalig spits van FC Twente, voelde zich uitermate lekker.

• Vertrouwen in de goede afloop kan Oscar Schutter niet worden ontzegd. Al meer dan een kwart eeuw staat hij achter zijn club Vitesse, dat zondag voor het eerst in de historie beslag kan leggen op de KNVB-beker. Volgens Schutter kan het niet meer mis gaan en dus heeft hij alvast het historische feit voor eeuwig vast laten leggen op zijn huid met een tattoeage. 'AZ is een makkie, we gaan met 0-3 winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.