Balotelli slaat terug naar Cassano, amateurs verliezen met 40-0

Reacties
Balotelli slaat terug naar Cassano, amateurs verliezen met 40-0
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Verliezen is al niet leuk, laat staan als je helemaal van het veld wordt gespeeld. Het Groningse Borgercompagnie maakte het echter wel heel bont in de inhaalwedstrijd in de vijfde klasse F tegen PCJ, dat liefst met 40-0 zegevierde. 'Ik heb wel geslapen, maar niet echt goed', bekende verliezend trainer Frits Spreen tegenover RTV Noord.

'De directeur van Barcelona belde me tijdens de onderhandelingen, vlak nadat Luis Suárez op het WK in Brazilië Giorgio Chiellini had gebeten. Hij vond de vraagprijs te hoog voor een speler die zoiets had gedaan. Daarop zei ik: ''Hij had allang iemand gebeten toen je met je eerste bod kwam."
Voormalig Liverpool-directeur Ian Ayre doet in gesprek met Liverpool Echo een boekje open over de transfer van Suárez naar Barcelona in 2014 en de rol die zijn beet heeft gespeeld in het onderhandelingsproces.

'De Champions League-finale van 2009 in Rome was heel speciaal. Nadat we na onze warming-up terugkwamen in de kleedkamer, deed Josep Guardiola de lichten uit en liet hij ons naar The Gladiator kijken. Het gaf ons zoveel energie. En we wonnen.'
• Samuel Eto'o blikt middels een anekdote terug op de Champions League-finale van Barcelona tegen Manchester United (2-0).

• Liverpool heeft het thuisshirt voor volgend seizoen gepresenteerd. The Reds gaan spelen met een wit-omlijnde v-hals. De keuze valt in ieder geval in de smaak bij de fans.

• In navolging van Liverpool leek ook Juventus zijn thuisshirt voor het volgende seizoen te presenteren. Tenminste, dat dacht Juan Cuadrado. De aanvaller van De Oude Dame deelde op social media een foto van het nieuwe shirt, maar haalde het tenue even later weer weg.

Mario Balotelli en Antonio Cassano zijn even geen vrienden van elkaar. Laatstgenoemde noemde Super Mario een overschatte voetballer en dat is in het verkeerde keelgat geschoten van de Italiaan, die via Twitter een sneer uitdeelt naar landgenoot Cassano. 'Echt goede vrienden zijn zeldzaam en die leer je niet kennen op werk.'

• 'Hé Coen, behéérs je. Alsjeblieft.' Dat waren de woorden van commentaar Bob Spaak toen Feyenoord-spelers een jacht inzetten op Vicente Miera naar aanleiding van een zware overtreding op Coen Moulijn tijdens een Europa Cup-duel tussen Feyenoord en Real Madrid in 1965. Wat zou Spaak hebben gevonden van deze onverkwikkelijkheden tijdens het Copa Libertadores-duel tussen Peñarol en Palmeiras? Met Felipe Melo als een van de hoofdrolspelers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Toegegeven: de man op onderstaande foto torst iets meer kilo's met zich mee dan de echte Lionel Messi. Verder lijkt de man sprekend op de meervoudig winnaar van de Gouden Bal. Alle credits voor deze ontdekking gaan naar het Iraanse persagentschap Mehr News Agency.

© Mehr News Agency

'Iedereen wilde dat ik die penalty zou nemen, ik kon dat moeilijk weigeren. Het was eigenlijk wel grappig geweest als ik hem had gemist, dan hadden we er nog lang lol om gehad.'
• De toeschouwers in Camp Nou wisten woensdag niet wat ze zagen. In zijn 319ste duel voor Barcelona trof Javier Mascherano eindelijk doel. De Argentijn mocht een penalty nemen tegen Osasuna. (FCBarcelona.es)

Tijdens de befaamde Champions League-wedstrijd tussen Barcelona en PSG (6-1) juichte Gignac dan ook voor de Catalanen. 'Je hebt geen idee hoe erg ik schreeuwde na de zesde treffer van Barcelona. Mijn vrouw werd er gewoon bang van. Ik schreeuwde, ik rende, ik deed alles.'

Francesco Totti heeft enorm veel in de derby tussen AS Roma en Lazio van zondag. 'Je wilt altijd je tegenstander vernietigen en we weten ook allemaal wat er tijdens de laatste derby's gebeurde', refereerde de veertigjarige clubicoon aan de uitschakeling van zijn club in het Coppa Italia-toernooi. 'Ik heb veel respect voor Lazio, want ook in dat gedeelte van de stad heb ik veel vrienden. Maar uiteraard geef ik 101 procent.'

• Het is niet dat er sprake is van concrete belangstelling of iets in die geest, maar André-Pierre Gignac heeft zelf alvast verklaard dat hij nooit in zijn leven voor Paris Saint-Germain wil spelen. De 31-jarige aanvaller van het Mexicaanse Tigres heeft simpelweg een hekel aan PSG. 'Ik haat ze. Ik ga nog liever dood dan dat ik bij hen teken', laat Gignac niets aan duidelijkheid te wensen over in gesprek met Life And Style Magazine. 'Zelfs als ik tien keer zoveel kan verdienen doe ik het niet.'

• Shanghai SIPG zette woensdag Seoul met 4-2 aan de kant in de Aziatische Champions League. Met een kanonskogel deed Hulk van zich spreken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.