Messi alleen met pistool te stoppen, Lineker blij met Johan Cruijff Arena

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Messi alleen met pistool te stoppen, Lineker blij met Johan Cruijff Arena

'Ik heb al eerder gezegd dat we goed moeten bedenken hoe we Lionel Messi gaan afstoppen. Mijn spelers grapten al dat we een pistool en handboeien nodig hebben.'
• Kelderclub Osasuna wacht woensdag een uitdaging in Camp Nou, zo realiseerde trainer Petar Vasiljevic zich tijdens een persconferentie.

Anthony Knockaert werd afgelopen weekeinde uitgeroepen tot Speler van het Jaar in het Championship. Helaas stond er op de bijbehorende trofee de naam van 'Knockeart'. Gelukkig voor de middenvelder van Brighton & Hove Albion kan hij een nieuwe award met daarop zijn juist gespelde naam tegemoet zien, zo weten de Engelse kranten.

• De spelers van Real Madrid ogen scherp voor de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña van woensdagavond.

'Let maar op, de komende jaren zie je het resultaat. Het is van levensbelang.'
• Manchester United-talent Marcus Rashford is Zlatan Ibrahimovic zeer dankbaar voor zijn wijze raad dit seizoen. Het is nog maar de vraag of de Engelsman en de geblesseerde Zweed in de komende jaargang eveneens ploeggenoten zijn. (The Daily Telegraph)

Gary Lineker is blij met de nieuwe stadionnaam van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.