Bodø/Glimt-trainer stoort zich richting Ajax aan UEFA: 'Ik begrijp het niet'

Reacties

Bodø/Glimt-trainer Kjetil Knutsen baalt ervan dat hij donderdag in de Conference League-wedstrijd tegen Ajax niet op volle oorlogssterkte kan aantreden. De UEFA-regels voorkomen dat alle winterversterkingen van de Noorse club in actie kunnen komen.

Bodø/Glimt-trainer stoort zich richting Ajax aan UEFA: 'Ik begrijp het niet'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt

De tegenstander van Ajax mocht tot ergernis van Knutsen slechts drie nieuwelingen inschrijven voor het vervolg van de Europese campagne. 'Ik zal dat nooit begrijpen', aldus de trainer tegen het Noorse VG. 'Ik ben voorstander van een gelijk speelveld. Zo zijn de regels nu niet.'

Voor aanvaller Kasper Høgh, overgekomen van Stabæk, betekent dit een flinke domper. De nieuwkomer behoort niet tot de Europese selectie van Bodø/Glimt, omdat met Jens Petter Hauge, Håkon Evjen en Jostein Gundersen al drie anderen zijn toegevoegd aan het keurkorps van Knutsen.

Ondertussen hoopt de kampioen van Noorwegen nog een nieuwe doelman toe te kunnen voegen aan de selectie. De UEFA geeft clubs de gelegenheid om bij een langdurige blessure van een doelman - zoals het geval is bij Nikita Haikin - een extra keeper in te schrijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.