Benzema terroriseert Engelse tegenstanders in Champions League

Reacties

Karim Benzema heeft woensdag onderstreept dat Engelse opponenten een stimulans zijn voor zijn scoringsdrift met Chelsea weer als slachtoffer.

Benzema terroriseert Engelse tegenstanders in Champions League
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Chelsea
Chelsea

In zijn 149ste wedstrijd in de Champions League tekende hij voor zijn negentigste treffer op dat podium. Niet geheel toevallig was het een Engelse tegenstander die de productieve kracht van de Franse spits aan den lijve ondervond. Want juist tegen Premier League-clubs weet hij het net te vinden.

De openingstreffer tegen Chelsea was alweer zijn twintigste doelpunt tegen een Engelse tegenstander in de Champions League. Alleen Lionel Messi is met 27 doelpunten een grotere beul geweest voor de Premier League-vertegenwoordigers.

Benzema voelt zich ook lekker als het gaat om de knock-outfase. Zijn laatste elf treffers tegen Engelse opponenten kwamen in die fase tot stand met inmiddels vijf tegen Chelsea en drie tegen Liverpool en Manchester City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Benzema
Meer over K. Benzema
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.