'Benzema ligt in Saoedi-Arabië overhoop met zijn trainer'

Reacties

Karim Benzema ligt volgens bronnen uit Saoedi-Arabië overhoop met zijn trainer bij Al-Ittihad. Nuno Espirito Santo wilde naar verluidt helemaal niet dat de Franse superster naar de club kwam, waardoor er een gespannen situatie is ontstaan.

'Benzema ligt in Saoedi-Arabië overhoop met zijn trainer'
© Pro Shots

Het Saoedische medium Asharq Al-Awsat schrijft van meerdere 'goed geïnformeerde bronnen' te hebben vernomen dat Benzema en Espirito Santo mot met elkaar hebben. De Portugese trainer heeft in een eerder stadium al aan de clubleiding laten weten dat hij Benzema er liever niet bij heeft, omdat hij niet goed in zijn speelstijl past.

Benzema zou omwille van zijn status de aanvoerdersband hebben opgeëist, maar zijn trainer koos ervoor om de Braziliaan Romárinho (en later Ahmed Sharahili) captain te maken. Daardoor is er naar verluidt een ongemakkelijke situatie in de selectie van Al-Ittihad ontstaan. Benzema heeft het gevoel onprofessioneel te worden behandeld.

Daarom heeft de Fransman het probleem volgens Asharq Al-Awsat al aangekaart bij de clubleiding. Hij hoopt dat er spoedig een oplossing wordt gevonden voor de ontstane situatie. Benzema was in zijn eerste zes wedstrijden in Saoedische dienst goed voor drie goals en twee assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.