Benzema mist penalty en kan eerste prijs met Al-Ittihad vergeten

Reacties

Karim Benzema kende met drie goals in zijn eerste drie wedstrijden voor Al-Ittihad een voortvarende start van zijn avontuur in Saoedi-Arabië, maar zaterdag liep hij tegen zijn eerste tegenvaller aan.

Benzema mist penalty en kan eerste prijs met Al-Ittihad vergeten
© Screenshot

Benzema nam het met Al-Ittihad in de Arab Club Champions Cup op tegen Al-Hilal, dat zich deze zomer ook al flink liet gelden op de zomerse markt. Sergej Milinkovic-Savic en Malcom waren twee van de topaankopen van Al-Hilal en zij waren zaterdag trefzeker. Daarmee droegen ze bij aan de 1-3 overwinning op Al-Ittihad, dat aantrad met Ngolo Kanté, Jota en Benzema, maar nog zonder Fabinho.

Tien minuten voor tijd kreeg Benzema nog dé kans om de spanning terug in de wedstrijd te brengen. De Ballon d'Or-houder mocht aanleggen voor een strafschop, maar miste: de inzet van Benzema ging op de paal. Daardoor bleef een comeback uit en werd Al-Ittihad uitgeschakeld. Al-Hilal gaat naar de laatste vier in de Arab Club Champions Cup, het toernooi dat dit jaar wordt gehouden in Saoedi-Arabië.

De eerste doelpunten die Benzema maakte voor Al-Ittihad, waren ook allemaal in de Arab Club Champions Cup. In de groepsfase was de Fransman trefzeker tegen Esperance uit Tunesië, CS Sfaxien uit Tunesië en Al-Shorta uit Irak.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.