Beloning voor goalgetter Veldwijk, ook prijzen naar Den Bosch en Eindhoven

Reacties

De goede prestaties van Lars Veldwijk zijn niet onopgemerkt gebleven. De 27-jarige spits van Sparta Rotterdam is door de aanvoerders, trainers en fans van de Keuken Kampioen Divisie verkozen tot beste speler van de tweede periode. Er gaan ook Bronzen Kampioensschilden naar Den Bosch en Eindhoven.

Beloning voor goalgetter Veldwijk, ook prijzen naar Den Bosch en Eindhoven

Veldwijk miste dit seizoen nog geen enkel competitieduel van Sparta en staat na twintig wedstrijden bovenaan de topscorerslijst met zeventien treffers. Door in de laatste negen duels negen keer te scoren, is de aanvaller niet alleen beste speler, maar ook topscorer van de tweede periode geworden. Sparta staat op de derde plaats met vier punten minder dan koploper FC Den Bosch.

In Den Bosch was het al feest na het winnen van de tweede periodetitel na de ruime overwinning bij FC Dordrecht (2-6), nu komen er ook nog twee Kampioensschilden naar de Brabantse stad. Wouter van der Steen is gekozen tot beste keeper en Wil Boessen tot beste trainer van de tweede periode.

Tot slot werd Jong PSV-aanvaller Cody Gakpo verkozen tot het beste talent van de tweede periode. Het negentienjarige talent viel onder andere op door een hattrick te maken tegen Go Ahead Eagles (5-1) en met twee goals en een assist tegen RKC Waalwijk (3-5). Gakpo treedt met de eretitel in de voetsporen van onder anderen Frenkie de Jong en Dries Mertens, die eerder werden verkozen tot beste talent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer Jong PSV
Meer over Jong PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.