Belofte maakt schuld: Tonali krijgt dikke salarisverhoging bij AC Milan

Reacties

Sandro Tonali heeft zijn contract bij AC Milan verlengd. De regerend kampioen van Italië maakt vrijdagavond bekend dat de 22-jarige middenvelder inmiddels tot medio 2027 vastligt. Zijn oude contract liep een jaar eerder af.

Belofte maakt schuld: Tonali krijgt dikke salarisverhoging bij AC Milan
© Pro Shots

Het contract is niet alleen verlengd, maar ook opengebroken. Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport wordt het salaris van Tonali bij benadering verdubbeld. Daardoor zou hij nu drie miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen.

'Hoi jongens, ik ben erg blij met mijn contractverlenging bij Milan', vertelt de controlerende middenvelder op het Instagram-account van zijn club. 'Jullie weten hoe diep mijn liefde voor de clubkleuren gaat. Ik wil jullie bedanken voor de manier waarop jullie ons steunen. Met jullie steun kunnen we grote dingen bereiken.'

Tonali kwam in de zomer van 2020 op huurbasis over van Brescia. Een jaar later werd hij definitief vastgelegd. Tonali, van kinds af aan supporter van Milan, ging wel akkoord met een salarisverlaging om te kunnen tekenen bij zijn droomclub. Hij kreeg destijds de toezegging dat hij later beloond zou worden voor zijn gebaar en dat is nu gebeurd. Tonali speelde in totaal 87 officiële wedstrijden voor Milan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.