'Beckham zet zinnen op eerste 'grote naam' en benadert Real-preses'

Reacties

Het niet helemaal geslaagde huwelijk tussen James Rodríguez en Real Madrid wordt als het aan David Beckham ligt deze zomer ontbonden. De eigenaar van Inter Miami FC wil de Colombiaanse spelmaker dolgraag inlijven, zo berichten verschillende media.

'Beckham zet zinnen op eerste 'grote naam' en benadert Real-preses'
© Pro Shots

Volgens El Mundo Deportivo heeft Beckham zelfs al gesproken met Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez. De bestuurder haalde de Engelsman in 2003 als speler naar Bernabéu en sindsdien hebben de twee een goede band.

Inter Miami FC debuteerde enkele maanden terug in de Major League Soccer. Het team herbergt nog geen grote namen, maar Beckham liet aan de vooravond van het seizoen doorschemeren dat dit op lange termijn weleens kan veranderen.

'Elk team wil Messi en Ronaldo hebben', liet de oud-topspeler optekenen in gesprek met Reuters. 'Elke eigenaar zou hetzelfde zeggen. Zij kunnen heel speciale dingen. Als wij de kans krijgen een van hen naar Miami te halen, dan zullen we die benutten.'

Coup
Een Messi of Ronaldo halen zit er nog niet in, maar het aantrekken van Rodríguez zou al een heuse coup zijn. De 28-jarige Colombiaan speelde tot nu toe slechts zeven keer in het onderbroken La Liga-seizoen, nadat Real Madrid hem de voorbije twee seizoenen verhuurde aan Bayern München. Aangezien zijn verbintenis met De Koninklijke volgend jaar zomer afloopt, zal Real Madrid niet heel hoog in de boom kunnen gaan zitten. Naar verluidt bedraagt de vraagprijs veertig miljoen euro, een bedrag dat Inter Miami FC zich kan permitteren.

Rodríguez is al sinds zijn majestueuze optreden op het WK 2014 (waarop hij zich tot topscorer kroonde) verbonden aan Real Madrid, maar eigenlijk was hij alleen in zijn eerste seizoen onomstreden. Daarna namen zijn speelminuten snel af. Trainer Zinedine Zidane zag het nooit echt zitten in de technicus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.