Barcelona zoekt een nieuwe spits: ook Isak wordt nu genoemd

Reacties

Barcelona versterkte de voorhoede in januari met Ferran Torres, Adama Traoré en Pierre-Emerick Aubameyang, maar voor Xavi is het nog niet voldoende. De coach wil in de zomer een nieuwe spits halen en Erling Haaland is de droomkandidaat. Volgens SPORT is ook Alexander Isak in beeld.

Barcelona zoekt een nieuwe spits: ook Isak wordt nu genoemd
© Pro Shots

Isak staat deze vrijdag groot op de voorpagina van de Catalaanse sportkrant, die de Zweeds international presenteert als 'het alternatief voor Haaland'. De 22-jarige Isak is al actief in La Liga: hij komt sinds 2019 uit voor Real Sociedad en maakte voor die club tot dusver 41 doelpunten in 116 duels. In het seizoen 2018/19 speelde Isak nog een paar maanden op huurbasis voor Willem II.

De 31-voudig international werd al regelmatig in verband gebracht met topclubs uit Engeland. Manchester United, Chelsea en Arsenal hebben Isak volgens de tabloids op de korrel. Ook Barcelona kan nu worden toegevoegd aan het mooie rijtje met (vermeende) geïnteresseerde clubs.

Dat Xavi een nieuwe spits wil hebben, is slecht nieuws voor Memphis Depay. Hij is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Barcelona, maar zou volgens SPORT in de zomer alweer mogen vertrekken. Datzelfde geldt voor Luuk de Jong, die wordt gehuurd van Sevilla. Ook over een vertrek van Martin Braithwaite zal Barcelona niet moeilijk doen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.