Barcelona lang zonder onmisbare Suárez na meniscusoperatie

Reacties

Luis Suárez staat de komende zes weken aan de kant. Zondag wordt de 32-jarige aanvaller geopereerd aan zijn rechterknie, waar hij al langer last van heeft.

Barcelona lang zonder onmisbare Suárez na meniscusoperatie
© Pro Shots

Meteen nadat Barça afgelopen seizoen in de halve finale van de Champions League werd uitgeschakeld door Liverpool ging Suárez onder het mes, maar de laatste tijd kampt de oud-aanvaller van Ajax en FC Groningen weer met klachten. Dat is overigens niet af te lezen aan zijn prestaties, want de Uruguayaan steekt in topvorm en is eigenlijk onmisbaar: Suárez is bij de laatste tien competitiedoelpunten van Barcelona direct betrokken geweest.

Afgelopen donderdag was hij ook goed voor een assist tijdens de met 2-3 verloren halve finale tegen Atlético Madrid om de Spaanse Super Cup. Dat is voorlopig even de laatste wedstrijd voor Suárez, die de duels met Granada, Valencia, Levante, Real Betis, Getafe en Eibar aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Barcelona hoopt dat de aanvaller tijdig hersteld is om tegen Napoli in de achtste finale van de Champions League weer in actie te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.