Eredivisie-clubs vechten om diensten van felbegeerde Vaessen

Reacties

Etienne Vaessen heeft de clubs voor het uitkiezen. De doelman van RKC Waalwijk heeft een aflopend contract en lijkt zijn transfervrije status te gaan verzilveren met een mooie transfer. Hij kreeg van diverse clubs uit de Eredivisie al concrete aanbiedingen.

Eredivisie-clubs vechten om diensten van felbegeerde Vaessen

Willem II was de eerste club die bij Vaessen in de rij stond. De Tilburgers wilden snel handelen. Technisch directeur Tom Caluwé wilde ook ver gaan om de keeper te strikken, maar de stap ligt gevoelig voor Vaessen, klinkt het vanuit zijn entourage. Als doelman van RKC Waalwijk en voormalig seizoenkaarthouder van NAC Breda zou hij de stap naar de rivaal van die clubs niet snel zien zitten.

FC Groningen is tevens in de markt voor Vaessen, bevestigen meerdere bronnen. De promovendus kent met Frank van Mosselveld een nieuwe algemeen directeur die in Waalwijk jaren met Vaessen werkte. Die innige relatie zou ingezet worden om de keeper warm te maken voor een overgang naar de Euroborg. FC Groningen heeft goede papieren en is een zeer serieuze kandidaat om Vaessen jarenlang vast te leggen.

NAC Breda voegde zich deze week aan dat rijtje toe. Vaessen was tijdens de play-offs al op de tribunes van het Rat Verlegh Stadion te vinden en sprak daar diverse keren op informele wijze met de club, bevestigen meerdere bronnen. Deze week werd er een officiële aanbieding gedaan. In Breda hoopt men Vaessen voor lange tijd te kunnen binden, maar de concurrentie is hardnekkig.

De keuze is dus reuze voor de karaktervolle goalie. Ook AZ - dat tevens aan Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles) zou denken - en PSV hebben sluimerende interesse in Vaessen. Net als Feyenoord, dat net als PSV eerst echter afscheid moet nemen van een van de huidige keepers. Daarnaast lijkt Vaessen te opteren voor een rol als onbetwiste nummer één.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","odd":"€50","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:126059c4-bea6-40b9-8dc5-fc44431de886","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+).","textMobile":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.