Balotelli wordt na dertiende rode kaart gek van alle meningen

Reacties

Mario Balotelli kreeg zondag de dertiende rode kaart uit zijn carrière. Het eeuwige probleemkind stond pas zeven minuten op het veld tegen Cagliari toen hij van het veld gestuurd werd. Toch vindt hij alle kritiek op zijn persoon wat vreemd.

Balotelli wordt na dertiende rode kaart gek van alle meningen
© Pro Shots

Balotelli kreeg in eerste instantie geel voor een nogal wilde actie en werd daar zo boos over, dat hij besloot de arbiter de wind van voren te geven. Dat leverde de Italiaanse spits van Brescia, die vanwege een griepje op de bank begon, zijn tweede gele kaart en dus rood op.

Op sociale media regende het vervolgens negatieve reacties aan het adres van Balotelli, die besloot om via Instagram te reageren. 'Het is bijzonder hoe snel één gebeurtenis de mening van een persoon zo drastisch kan veranderen, of dat nou positief of negatief is. Ik ga ook dit keer weer gewoon door met mijn werk, dat is geen enkel probleem. Jullie kunnen me blijven beoordelen zoals jullie willen.'

Brescia-trainer Eugenio Corini nam het na afloop op voor Balotelli. 'Ik vond het een harde beslissing. Iedereen kon zien dat de eerste gele kaart voor Mario onterecht was, want hij sprong naar de bal en zag die verdediger helemaal niet aankomen. Het is heel jammer dat het zo gelopen is.'

Vertrek
Het is de vraag of Balotelli over een kleine twee weken nog steeds onder contract staat bij Brescia. De spits werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen binnengehaald, maar heeft nog niet veel voor de club betekend. De clubleiding zou volgens diverse Italiaanse media van mening zijn dat de aanvaller ongeschikt is voor het spelen van degradatievoetbal en daarom mag Balotelli alweer vertrekken. Brescia verlangt zelfs geen transfersom.

Serie A

Stand Serie A 2019/2020

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
17
Genoa
38
10
9
19
47-73
-26
39
18
Lecce
38
9
8
21
52-85
-33
35
19
Brescia
38
6
7
25
35-79
-44
25
20
SPAL
38
5
5
28
27-77
-50
20
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Brescia
Meer over Brescia
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.