Balotelli gaat viraal met afsteken vuurwerk in kleedkamer Adana Demirspor

Reacties

Woensdag is een video van Mario Balotelli viraal gegaan. Daarop was te zien dat de Italiaanse spits vuurwerk afstak in de kleedkamer van Adana Demirspor, waar hij onder contract staat.

Balotelli gaat viraal met afsteken vuurwerk in kleedkamer Adana Demirspor
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sommige spelers leren het nooit. Rondom Balotelli is het eigenlijk nooit rustig. Na zijn bewogen periode in Zwitserland, draait de aanvaller een prima seizoen bij Adana Demirspor. In negen wedstrijden was hij goed voor vijf doelpunten. Nu is de 33-jarige Balotelli weer in opspraak geraakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op het internet gaat een video rond waarop te zien is dat Balotelli vuurwerk afsteekt en naar een ploeggenoot in de kleedkamer gooit. Het is niet voor het eerst dat de Italiaan speelt met vuur. In 2011 stak hij al eens vuurwerk af in zijn eigen huis, waarna zijn appartement vlam vatte.

Spelersprofiel

M. Balotelli


Geboortedatum:
12 augustus 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Palermo
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Adana Demirspor
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.