Balotelli deelt na succesvolle rentree in Turkije sneer uit aan ex-trainer

Reacties

Mario Balotelli kon het niet nalaten om zijn voormalig trainer Vincenzo Montella op de hoogte te brengen van zijn geslaagde terugkeer bij Adana Demirspor. De Italiaan vond zondag direct twee keer het net voor het elftal van trainer Patrick Kluivert.

Balotelli deelt na succesvolle rentree in Turkije sneer uit aan ex-trainer
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De inmiddels 33-jarige Balotelli keerde onlangs voor een tweede termijn terug bij Adana Demirspor, waar hij in het seizoen 2021/22 ook al actief was. In zijn eerste optreden voor de Turkse club sinds zijn rentree liet de spits zich direct van zijn beste kant zien.

Balotelli wilde zijn doelpunten niet onopgemerkt voorbij laten gaan aan zijn ex-coach Montella, met wie hij in zijn eerste periode in Turkije samenwerkte bij Adana. Super Mario plaatste een foto van zichzelf op Instagram en vermeldde daarin ook het Instagramaccount van Montella: '@coachmontellaofficial ......?' schreef Balotelli.

Montella wilde zijn landgenoot Balotelli in augustus vorig jaar nog te lijf gaan na een thuiszege van Adana op Umraniyespor. De spits kreeg toen geen basisplaats in die wedstrijd, maar kwam als invaller binnen de lijnen. Balotelli zei vervolgens na afloop op het veld iets tegen Montella, waarna de oud-spits van onder andere Sampdoria en AS Roma witheet werd. Niet lang daarna vertrok Balotelli uit Turkije en zocht zijn heil bij het Zwitserse FC Sion. Zijn periode in Zwitserland kenmerkte zich door verschillende incidenten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.