Balotelli keert na Zwitsers avontuur terug bij Turkse club Kluivert

Reacties

Mario Balotelli keert terug bij Adana Demirspor nadat zijn contract bij het Zwiterse Sion FC is ontbonden. De 33-jarige Italiaan krijgt bij de Turkse club Patrick Kluivert als hoofdtrainer.

Balotelli keert na Zwitsers avontuur terug bij Turkse club Kluivert
© Pro Shots

Ruim een jaar geleden werd Balotelli door Sion juist bij de Turkse club weggehaald. De Zwitsers betaalden destijds tweeënhalf miljoen euro voor de diensten van de 36-voudig international van Italië.

Zijn periode in het Alpenland werd echter niet wat beide partijen ervan verwacht hadden. In totaal kwam de aanvaller negentien duels in actie, waarin hij zes keer scoorde. Aan het einde van het seizoen had Sion echter spijt van de beslissing om hem te halen. 'Het was een vergissing om hem te contracteren. Ik geef toe dat ik het helemaal mis heb gehad met hem', zei technisch directeur Barth Constantin deze zomer.

Begin deze maand werd Balotelli uit de selectie gezet. Hij had het vertrouwen niet uitbetaald en zou zelf loeren op een transfer. Die heeft de aanvaller te pakken met een terugkeer bij Adana Demirspor. In Turkse dienst was Balotelli in 35 wedstrijden goed voor negentien treffers. Bij de equipe van Kluivert wordt de spits de concurrent van Yusuf Barasi, die overkwam van AZ.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.