Richards deelt hilarische anekdote over geslaagde grap Balotelli

Reacties

Voormalig Manchester City-verdediger Michah Richards heeft donderdag herinneringen opgehaald aan zijn uiterst ongemakkelijke start in Italië. Dat had alles te maken met een geslaagde grap van ploeggenoot Mario Balotelli.

Richards deelt hilarische anekdote over geslaagde grap Balotelli
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na een leven lang bij City rondde Richards in 2014 een transfer naar Fiorentina af. Nadeel: de Engelsman kon werkelijk geen woord Italiaans. Om toch een goede start in Florence te maken, schakelde hij de hulp in van ploegmakker Balotelli. Een grote fout, zo bleek later. Hij vertelt erover in de podcast The Rest is Football met Gary Lineker en Alan Shearer.

'Ik was zo idioot om Mario Balotelli te vragen wat ik moest zeggen als ik iemand in het Italiaans wilde begroeten. Dus ik kwam in Italië aan en schudde de hand van de trainer, Vincenzo Montella. En ik zei tegen hem: testa di cazzo. Maar dat betekent volgens mij zoiets als: enorme eikel.', schaterlacht Richards, ook Lineker en Shearer bescheuren zich.

'Mario had me beet genomen. En gelukkig kon Montella er ook om lachen', vertelt Richards, die op huurbasis bij Fiorentina uiteindelijk overigens niet verder kwam dan tien Serie A-optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.