Balotelli over Saoedische interesse: 'Heb een nog veel hoger bod geweigerd'

Reacties

Mario Balotelli heeft een aanbieding uit Saoedi-Arabië in de wind geslagen. De Italiaan kon daar veel geld verdienen, maar het was niet het hoogste bod dat hij ooit kreeg.

Balotelli over Saoedische interesse: 'Heb een nog veel hoger bod geweigerd'
© Pro Shots

Bij zijn club FC Sion is Balotelli op een zijspoor beland. De markante aanvaller is uit de selectie van de Zwitserse club gezet en traint tegenwoordig apart van de groep. Sion maakte duidelijk naar een oplossing op zoek te gaan. Daarbij kreeg het hulp uit het Midden-Oosten, want een Saoedische club wilde Balotelli graag overnemen.

De aanvaller heeft dat echter zelf afgezegd. Balotelli bevestigde een bod uit Saoedi-Arabië te hebben gehad, maar voelde er niets voor om daar aan de slag te gaan. Geld is namelijk niet de belangrijkste drijfveer voor Balotelli. 'Ik heb ooit een nog veel hoger bod geweigerd', vertelde hij aan Controcalcio. 'Ik kon destijds in China veel meer verdienen dan nu in Saoedi-Arabië.'

Balotelli vertelde dat hij zijn landgenoot Graziano Pellè achterna kon. Hij had de keuze tussen het grote geld in Azië of in Europa blijven. 'Ik speelde liever echt voetbal, dus ik bleef in Marseille.' De grote vraag is of Balotelli nog uit zijn situatie in Zwitserland wordt verlost. De meeste transfermarkten zijn inmiddels gesloten. Landen als Griekenland, Turkije en Saoedi-Arabië gaan nog wat langer door.

Spelersprofiel

M. Balotelli


Geboortedatum:
12 augustus 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Palermo
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Adana Demirspor
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.