AZ stelt teleur in Europa League: 'Resultaten blijven achter'

Reacties

AZ moet morgen (donderdag) in Ierland op zoek naar de laatste strohalm in de Europa League. Met slechts twee punten uit vier duels is het elftal van John van den Brom hekkensluiter in Groep D. Een zege op Dundalk FC (vier punten) kan nog een ommekeer teweegbrengen.

AZ stelt teleur in Europa League: 'Resultaten blijven achter'

'Eén ding is zeker: als we verliezen, is het sowieso klaar', zegt de coach, die tot nu toe terugkijkt op een teleurstellend toernooi. 'Zenit is de absolute topfavoriet; van die ploeg kun je verliezen. Maar tegen zowel Maccabi Tel Aviv als Dundalk zat er meer in dan een punt.'

'De resultaten blijven achter bij onze verwachtingen. Het is hetzelfde verhaal als de competitie in Nederland. Het kost veel tijd allemaal. Ik zou zo graag eens een lekkere serie willen neerzetten', vervolgt Van den Brom tegen VI.

De Alkmaarders sluiten de groepsfase op 8 december af met een thuiswedstrijd tegen Zenit. Een meevaller deze week is de terugkeer van Alireza Jahanbakhsh. Vanwege de slechte betrekkingen tussen Israël en zijn vaderland Iran, dat de staat Israël niet erkent, liet de aanvaller de afgelopen twee Europese duels aan zich voorbijgaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.