AZ geeft miljoenenaankoop Mihailovic ruimte om transfer af te ronden

Reacties

Djordje Mihailovic maakt geen deel uit van de selectie van AZ voor het trainingskamp in Spanje. De 25-jarige middenvelder uit de Verenigde Staten krijgt de ruimte om een transfer af te ronden, meldt de landskampioen van 1981 en 2009.

AZ geeft miljoenenaankoop Mihailovic ruimte om transfer af te ronden
© Pro Shots

Mihailovic kwam tijdens de eerste seizoenshelft in acht van de zestien Eredivisie-duels in actie; zijn cumulatieve speeltijd bedroeg slecht 275 minuten. AZ nam de Amerikaan voor ongeveer zes miljoen euro over van CF Montréal. Medio 2022 kwamen beide clubs overeen dat Mihailovic op 1 januari 2023 over zou stappen naar AZ. In Alkmaar slaagde de Amerikaan er echter niet in een steunpilaar te worden.

AZ verblijft tot en met zaterdag in Estepona en oefent op de laatste dag van het trainingskamp tegen Borussia Dortmund, de tegenstander van PSV in de achtste finale van de Champions League.

De ploeg van Pascal Jansen bezet de vierde plaats in de Eredivisie en hervat de competitie op zaterdag 13 januari met een bezoek aan FC Twente, de nummer drie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.