AS Roma liet Blind lopen: 'Laten we de financiën niet vergeten'

Reacties

Voor Daley Blind dreigt een halfjaar met nauwelijks speelminuten bij Manchester United. De Nederlander komt niet in de plannen van José Mourinho voor en was in beeld om de nieuwe linksback van AS Roma te worden, maar de Italianen gingen toch voor een andere kandidaat.

AS Roma liet Blind lopen: 'Laten we de financiën niet vergeten'

Roma verkocht Emerson Palmieri aan Chelsea en moest daarom op zoek naar een nieuwe linksback. Blind werd aangeboden, zo stelde Roma's technisch directeur Monchi donderdag: 'We hebben het sportief én economisch beoordeeld en toen besloten om het niet te doen', zo wordt de sportbestuurder geciteerd door Corriere dello Sport. 'Laten we de financiën niet vergeten. Als we dat wel zouden doen, dan zouden we alle spelers op deze aardbol wel binnenhalen.'

Het is onduidelijk of Monchi het hier heeft over de salariseisen van Blind, of over de financiële wensen van United. Roma koos op Deadline Day voor Jonathan Silva als opvolger voor Emerson: de tweevoudig Argentijns international werd op huurbasis overgenomen van Sporting Lissabon.

De 27-jarige Blind komt de laatste maanden amper aan spelen toe bij United en vreest nu voor een vervelend verloop van het restant van dit seizoen. De Amsterdamse verdediger stond de eerste drie competitiewedstrijden van dit voetbaljaar in de basis, maar moest het sindsdien in de Premier League doen met twee korte invalbeurten. Bij de laatste drie competitiewedstrijden van United zat Blind niet eens bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.