Blind kan AS Roma vergeten na transfer Jonathan Silva

Reacties

Jonathan Silva van Sporting Lissabon is de nieuwe linksback van AS Roma. Daarmee zien de Italianen af van Daley Blind, die ook met de ploeg van Kevin Strootman en Rick Karsdorp in verband werd gebracht.

Blind kan AS Roma vergeten na transfer Jonathan Silva

Roma zag in Blind de ideale opvolger van de naar Chelsea vertrokken Emerson Palmieri, maar de bij Manchester United uit de gratie geraakte Nederlander lijkt nu alsnog in Engeland te blijven. De Italiaanse club wilde Blind graag per direct huren met optie tot koop, maar dat weigerde Manchester United. Daarom schakelde Roma door naar de Argentijn Silva. Hij wordt nu wél gehuurd, Roma heeft ook inderdaad een optie tot koop bedongen.

De tweevoudig Argentijns international komt over van Sporting, waar hij dus ploeggenoot was van Bas Dost. Silva begon in de jeugd van Estudiantes en stapte over naar Sporting, waarna hij in 2016 werd verhuurd aan Boca Juniors. Dit seizoen speelde hij in Portugal tot nu toe in zes competitiewedstrijden mee. Als opvolger van Silva heeft Sporting de Ghanees Lumor Agbenyenu gehaald, die ook dicht bij een akkoord was met PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.