Arsenal-PSV volgens Van Nistelrooij toch op losse schroeven

Reacties

Het is plotseling onzeker of Arsenal-PSV, in de groepsfase van de Europa League, donderdag door zal gaan. Volgens PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is dat inmiddels niet zeker meer. Ook Liverpool-Ajax in de Champions League heeft daarmee vraagtekens gekregen. 

Arsenal-PSV volgens Van Nistelrooij toch op losse schroeven
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
1 - 0
PSV
PSV

Vanwege het overlijden van Koningin Elizabeth werden dit weekend alle wedstrijden in de Premier League afgelast. Zaterdag werd gemeld dat de Europese wedstrijden van Engelse clubs in de komende week volgens schema afgewerkt zouden worden, maar dat is nu toch weer onzeker geworden.

Na de overwinning op RKC Waalwijk werd Van Nistelrooij bij ESPN gevraagd naar de wedstrijd van donderdag tegen Arsenal. 'Ik begrijp dat het nog niet zeker is of we gaan, dus we wachten nog even af', reageerde de coach. Er zou getwijfeld worden over het doorgaan van de wedstrijd. 'Dat is wat ik net heb vernomen, ja', aldus Van Nistelrooij. 'We wachten het af.'

Het is onduidelijk of dit ook zou gelden voor de aankomende Champions League-wedstrijd van Ajax. De Amsterdammers spelen normaal gesproken dinsdag in het miljardenbal tegen Liverpool. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.