Anderhalve maand geleden wilde Ronaldo nog niets weten van Saoedi-Arabië

Reacties

Het spraakmakende interview van Cristiano Ronaldo met journalist Piers Morgan brengt de Portugees na zijn transfer naar Al-Nassr een beetje in verlegenheid. Anderhalve maand geleden peinsde Ronaldo immers nog niet over een vertrek naar het Midden-Oosten.

Anderhalve maand geleden wilde Ronaldo nog niets weten van Saoedi-Arabië
© TalkTV

In een uitgebreid interview haalde Ronaldo zijn gram na ongelukkige maanden bij Manchester United. Manager Erik ten Hag moest het samen met enkele andere personen in de voetballerij flink ontgelden.

Het ging ook over de toekomst van Ronaldo, waarover de interviewer een achteraf gezien pijnlijke vraag stelde. 'Mijn onderbuikgevoel zegt me dat als het je alleen om geld te doen was, je wel in Saoedi-Arabië zou zijn. Dat is niet wat je motiveert. Je wil op het hoogste niveau blijven spelen, je wil Champions League-voetbal spelen en records blijven breken.'

Daar was Ronaldo het volledig mee eens. 'Precies. Ik geloof nog steeds dat ik nog steeds veel doelpunten kan maken en het team kan helpen. Ik geloof dat ik nog goed en capabel genoeg ben om dat te doen.' Het interview, dat midden november online verscheen, leidde tot een ontbonden contract bij Man Utd.

Naar verluidt is Ronaldo door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij erg veel Europese clubs, waarbij de focus lag op teams die nog actief zijn in de Champions League. Zo vertelde de directeur van Eintracht Frankfurt dat het de kans op het contracteren van de Portugees liet schieten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.