Ronaldo haalt uit: 'Ik heb geen respect voor Ten Hag'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft hard uitgehaald naar Erik ten Hag en de clubleiding van Manchester United. In een interview met journalist Piers Morgan zegt de 37-jarige Portugees dat hij zich verraden voelt door de Engelse topclub.

Ronaldo haalt uit: 'Ik heb geen respect voor Ten Hag'

Het is voor het eerst dat Ronaldo zich uitspreekt over zijn situatie bij Man Utd. Sinds de komst van Ten Hag als manager ging het over de toekomst van de Portugees, die niet in de plannen van de Nederlandse trainer lijkt voor te komen. Ronaldo zat dit seizoen vaker op de bank dan hij zou willen en wil in de winter vertrekken.

In het interview haalt Ronaldo snoeihard uit naar Ten Hag, die hij naar eigen zeggen niet respecteert. 'Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij', zei de Portugees, die onlangs nog door Ten Hag werd gestraft nadat Ronaldo weigerde om in te vallen tegen Tottenham Hotspur. 'Als je geen respect hebt voor mij, dan zal ik ook nooit respect hebben voor jou.'

Ronaldo heeft het gevoel dat Ten Hag en de clubleiding van United proberen om hem de deur uit de krijgen. 'Niet alleen de trainer, maar nog twee of drie mensen rond de club. Ik voel me verraden. Sommige mensen willen me hier niet hebben. Niet alleen dit seizoen, maar vorig seizoen ook al.'

In de media moet Ronaldo het ook regelmatig ontgelden. Zo liet Wayne Rooney zich kritisch uit over hem. 'Ik weet ook niet waarom. Misschien omdat hij al gestopt is met voetballen en ik nog op hoog niveau speel. Ik zal niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij… Maar het is wel zo', zei Ronaldo met een grijns.

Het hele interview met Piers Morgan wordt op een later moment gepubliceerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.