Alles over de onrust bij ADO en Utrecht, de Oranje-keepers en Michel Vorm te gast

Reacties

Wie moet er in de komende duels keepen bij het Nederlands elftal? Dat is een van de vragen die we zondag bespreken met Michel Vorm, die onlangs na een fraaie loopbaan afzwaaide. De voormalige goalie is te gast bij de wekelijkse talkshow van Voetbal International, waarin hij uitgebreid zal ingaan op het keepersvak en meer.

Alles over de onrust bij ADO en Utrecht, de Oranje-keepers en Michel Vorm te gast

Vorm schuift zondag aan bij gastheer Kees Jansma in de wetenschap dat bondscoach Frank de Boer aanvankelijk Jasper Cillessen, Marco Bizot en Tim Krul als keepers had opgenomen in zijn definitieve selectie. Voor Justin Bijlow, die de laatste weken indruk maakte bij Feyenoord, was geen plaats. Toch mocht de goalie van de Rotterdammers alsnog opdraven door een blessure bij Cillessen. Maar moet Bijlow ook direct spelen? 

Vorm kwam zelf tot vijftien interlands en behoorde tot de WK-selecties van 2010 en 2014, waar Oranje respectievelijk een zilveren en een bronzen medaille in de wacht sleepte. Het waren hoogtepunten uit de loopbaan van de voormalige doelman van FC Utrecht, Swansea City en Tottenham Hotspur. Hij kijkt zondag nog eens achterom naar al die mooie momenten. Hoe was het bijvoorbeeld om met José Mourinho en Louis van Gaal te werken?

Zondag bespreken we ook de laatste ontwikkelingen bij ADO Den Haag, FC Utrecht, schuift Süleyman Öztürk aan om de krakers in Europa te bespreken en belichten we de stand van zaken bij Barcelona.

De talkshow wordt elke zondag vanaf 9.30 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat met 125 duizend abonnees een explosieve groei doormaakt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door VriendenLoterij.

© Pro Shots
In de uitzending staan we stil bij de winnaars van het beste maatschappelijk project Eredivisie
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer M. Vorm
Meer over M. Vorm
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.