'Ik denk dat Koeman voor Bijlow gaat kiezen'

Reacties

Wim Kieft denkt te weten wie de man onder de lat is bij Oranje op het EK. De analist vermoedt dat Ronald Koeman voor Justin Bijlow gaat kiezen.

'Ik denk dat Koeman voor Bijlow gaat kiezen'
Polen
Polen
1 - 2
Nederland
Nederland

'Ik had er helemaal niet zo bij stilgestaan, maar Bijlow zit erbij', zei Kieft woensdagavond bij de Conference League-uitzending van Veronica over de keeperskwestie. 'Ik denk dat Koeman voor hem gaat kiezen.'

Collega-analist Dick Advocaat uitte zijn twijfels. 'Ik weet niet of Bijlow gaat keepen. Ik denk dat Koeman daar nog over twijfelt. Bijlow is wel een geweldige keeper als hij fit is. Maar ik denk dat Bart Verbruggen een goede indruk heeft achtergelaten op Koeman.'

De 26-jarige Bijlow (acht interlands) maakte na enkele maanden blessureleed op 25 april weer zijn opwachting onder de lat bij Feyenoord. In totaal kwam hij tot zeventien Eredivisie-duels afgelopen seizoen waarin hij acht keer zijn doel schoonhield. Verbruggen (vijf interlands) kwam tot 21 duels en vier clean sheets in de Premier League voor Brighton & Hove Albion. De andere gegadigde is Brentford-doelman Mark Flekken. Hij kwam tot 37 Premier League-duels en zeven clean sheets.

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.