Alleen medische keuring scheidt Bassey nog van Fulham

Reacties

Calvin Bassey gaat Ajax definitief verlaten voor Fulham. De medische keuring van de centrale verdediger staat inmiddels ingepland, bevestigen bronnen rond de transfer aan VI.

Alleen medische keuring scheidt Bassey nog van Fulham
© Pro Shots

Fulham en Ajax bereikten afgelopen zaterdag een deal ter waarde van 21 miljoen euro plus een doorverkooppercentage. Vervolgens was het nog even de vraag of Bassey daadwerkelijk naar Londen zou verhuizen. Enerzijds omdat hij zelf aanvankelijk bedenkingen had over een stap naar de middenmoter, anderzijds omdat het daar op dit moment bijzonder onrustig is op technisch vlak. Zo flirtte de club met meerdere centrale verdedigers én lonkte manager Marco Silva naar een stap naar een andere club.

Inmiddels zijn alle plooien tussen het kamp van Bassey en Fulham echter gladgestreken. De Nigeriaanse international zal op korte termijn medisch worden gekeurd en ondertekent daarna een meerjarig contract.

In afwachting van een transfer naar Fulham was Bassey maandag al niet met Ajax meegereisd naar Beieren, waar de club zich voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Bassey
Meer over Bassey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.