Ajax laat Bassey thuis in afwachting van transfer naar Fulham

Reacties

Calvin Bassey is niet met Ajax afgereisd naar het trainingskamp in Zuid-Duitsland. De Amsterdammers houden de Nigeriaanse verdediger uit de selectie in afwachting van zijn transfer naar Fulham.

Ajax laat Bassey thuis in afwachting van transfer naar Fulham
© Pro Shots

Ajax en Fulham bereikten onlangs al een akkoord over een transfersom voor Bassey. De linksbenige mandekker zat desondanks nog wel bij de selectie voor het oefenduel met Anderlecht, maar inmiddels liggen de zaken anders.

Bassey krijgt van Ajax de ruimte om te praten met Fulham. Als de 23-jarige international van Nigeria tot een akkkoord komt met de Londenaren, staan alleen de laatste formaliteiten zijn overstap naar de Premier League nog in de weg.

Maurice Steijn heeft 28 spelers opgenomen in de selectie voor het trainingskamp in Duitsland. Zaterdag staat een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg op het programma. Ahmetcan Kaplan is er niet bij, hij is herstellende, net als Remko Pasveer. Edson Álvarez en Jorge Sánchez ontbreken ook nog na hun Gold Cup-verplichtingen met Mexico. Steven Berghuis is er wel weer bij. Hij miste de oefenduels met Shakhtar Donetsk en Anderlecht.

Selectie Ajax: Gero Rulli, Jay Gorter, Charlie Setford, Sten Kremers, Owen Wijndal, Devyne Rensch, Jorrel Hato, Anass Salah-Eddine, Olivier Aertssen, Tristan Gooijer, Mateja Milovanovic, Diyae Jermoumi, Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Silvano Vos, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Kian Fitz-Jim, Steven Berghuis, Francisco Conceição, Mohamed Daramy, Kristian Hlynsson, Christian Rasmussen, Mika Godts, Gabriel Misehouy.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.