Ajax-plaag uit heenwedstrijd absent op training Liverpool

Reacties

Woensdagavond vecht Ajax voor zijn laatste kans in de Champions League. Een opsteker voor de Amsterdammers is dat Thiago hoogstwaarschijnlijk zijn opwachting niet zal maken bij Liverpool, de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax-plaag uit heenwedstrijd absent op training Liverpool
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 3
Liverpool
Liverpool

The Reds trainden in Kirkby voorafgaand aan de wedstrijd, en de middenvelder ontbrak op het trainingsveld, waar overigens wel Darwin Núñez, Ibrahima Konaté en Naby Keïta hun opwachting maakten. Keïta mag niet meedoen omdat Liverpool hem niet ingeschreven heeft voor de Champions League, maar Alfred Schreuder en zijn ploeg moeten er rekening mee houden dat de mannen uit Uruguay en Frankrijk woensdagavond wél op het veld verschijnen.

De te verwachten afwezigheid van Thiago is desondanks welkom nieuws voor de kansen van Ajax. In de heenwedstrijd op Anfield had de landskampioen van Nederland weinig te vertellen, en daar had de Spanjaard een belangrijk aandeel in door de manier waarop hij het spel verdeelde. Hieronder leest u op VI PRO een uitgebreidere analyse van hoe Thiago de lakens uitdeelde bij de 2-1 zege van de Engelsen vorige maand.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.